Design & development by IT4WEB

EMAIL

Info@expertisemakelaarnah.nl

telefoonnummer

0613962557

Info@expertisemakelaarnah.nl
0613962557

Maak kennis met ons

Wij hebben allemaal royale ervaring met hersenletsel, de gevolgen en de zorgverlening vanuit een verschillend perspectief. Zowel ervaringsdeskundigheid als zorgprofessionaliteit vindt u in ons team terug.

 

Martine Kapitein, GZ Psycholoog en Onderwijsspecialist   martine@expertisemakelaarnah.nl

Martine Kapitein heeft als GZ psycholoog en NAH coördinator bij de Onderwijsspecialisten een ruime ervaring met de begeleiding van kinderen en jongeren met hersenletsel binnen en buiten het onderwijs én de begeleiding van het gehele gezin, zowel ouders als broers en -zussen. Binnen de specialistische afdeling (van de onderwijsspecialisten) Brein Support is Martine intensief betrokken bij de re-integratie, waarbij kwaliteit van leven en een zo zelfstandig mogelijke plaats in de maatschappij voorop staan. Martine hoopt als expertisemakelaar NAH iets te kunnen betekenen voor de mensen met NAH en hun omgeving en professionals, die geen passend antwoord kunnen vinden bij de organisaties die voorhanden zijn.

Meer over Martine: https://www.linkedin.com/in/martine-kapitein-5b8b3772/

 

Jeanne Roeland Ervaringsdeskundige professional en coach licht traumatisch hersenletsel jeanne@expertisemakelaarnah.nl

Jeanne is ervaringsdeskundige professional in licht traumatisch hersenletsel en onbegrepen klachten. Hiervoor studeerde ze Bestuur- en Organisatiewetenschappen en is MA in strategisch HRM. Jeanne heeft ruime werkervaring bij de overheid en in HR bij verschillende corporates.

Tijdens haar herstelproces richtte ze de hersenschudding community www.ikhebeenhersenschudding.com en Stichting Hersenschudding op.

Nu coacht en traint ze lotgenoten en is ze daarnaast schrijver en spreker. Jeanne deed opdrachten voor o.a. Hersenstichting, Windesheim Flevoland, UWV Cliëntenraad, Breindok, Hersenz en Hersenletsel.nl.

Meer over Jeanne: https://jeanneroeland.nl

 

Zita Schwab Leefstijl- en gezondheidscoach met expertise NAH 06-45103505 zita@expertisemakelaarnah.nl

Zita Schwab heeft meer dan 12 jaar ervaring als ondernemer op het gebied van NAH-coaching en NLP training voor mensen met NAH. Zita is ervaringsdeskundige professional en gecertificeerd NLP Master Destination coach en trainer; aanvullend opgeleid in Systemisch werken, Oplossingsgericht werken en Oplossingsgerichte communicatie. Zij is gespecialiseerd in verlies, rouw en trauma.

Eerder werkte Zita oa. als mediator in de zorg, was zij betrokken bij de oprichting van de hersenletselcentra en actief als voorzitter van de klankbordgroep NAH Midden Holland. Zita coacht mensen met NAH (en/of hun familie), geeft NLP-NAH training en treedt op als spreker.

Meer over Zita https://zitaschwab.nl

 

Annet Wielemaker Neuropsycholoog, adviseur zorg 06-13962557  annet@expertisemakelaarnah.nl

Annet Wielemaker heeft jarenlang ervaring opgedaan als consulent voor mensen met hersenletsel en hun omgeving, o.a. als coördinator van een aantal hersenletselteams. Daarna was zij, bij de Hersenstichting, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van zorgstandaarden en de implementatie hiervan.

Zij heeft een pragmatische blik en gelooft dat vereenvoudiging van de zorg veel goeds kan brengen. Daarnaast brengt zij graag kennis over en is o.a. gastdocent bij ROC's. Als algemeen coach bij het project de Class van de Edwin van der Sar Foundation blijft Annet direct betrokken bij de doelgroep.

Meer over Annet: https://annetwielemaker.nl/